ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 12 رأی - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرایط اخذ ویزای دانشجویی
Feb-02-2011، 02:01 AM
ارسال: #16
RE: گرفتن وقت مصاحبه
sheri333 عزیز اگر اطلاعات کاملی در مورد وقت سفارت آنکارا داری میشه اینجا برامون بگی؟

خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-04-2011، 06:09 PM
ارسال: #17
RE: گرفتن وقت مصاحبه
shiva_h جان اطلاعات من همان اطلاعاتی‌ست که در خود سایت سفارت هست
گرفتن وقت مصاحبه در ترکیه برای ایرانیان به این شرح است که وقت‌های مصاحبه ماه به ماه داده میشود. برای هر ماه باید اولین دوشنبه ماه قبل اقدام کنید. در این روز از ساعت 8:30 تا 9:30 به وقت آنکارا فرصت دارید که با همراه داشتن شماره پاسپورت و کارت اعتباری‌تان با سفارت تماس بگیرید.
البته باید بگم که ماه قبل من اقدام کردم و همانطور که در بالا گفتم تمام یک ساعت تلفن سفارت اشغال بود و درست بعد از یک ساعت که تلفن آزاد شد و تماس برقرار شد گفتن که وقت‌ها رزرو شده!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-05-2011، 01:09 AM
ارسال: #18
RE: گرفتن وقت مصاحبه
من منظور از کارت اعتباری رو نفهمیدم sheri جان...مال خود آنکاراس؟

خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-07-2011، 03:01 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Feb-07-2011 03:04 PM توسط sheri333.)
ارسال: #19
RE: گرفتن وقت مصاحبه
(Feb-05-2011 01:09 AM)shiva_h نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
منظور credit card است. مثل MasterCard که 20 دلار از کارت بابت هزینه مصاحبه شارژ میکنن. اگه در ترکیه باشین میتونین به بانک برید و 20 دلار رو از اون طریق پرداخت کنید و شماره پین که بهتون میدن رو وقتی زنگ میزنید بگید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Mar-12-2011، 03:34 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Mar-12-2011 10:06 PM توسط sheri333.)
ارسال: #20
شرایط اخذ ویزای دانشجویی
سلام دوستان؛
از اونجایی که وزارت خارجه آمریکا در هیچ کجا شرایط مشخصی رو برای احراز شایستگی دریافت ویزای دانشجویی به طور شفاف بیان نکرده و با بیان عبارات کلی فقط سردرگمی بین درخواست کننده‌ها ایجاد کرده ما ناچاریم با کمک تجربیاتمون دایره حدس و شایعات رو تنگ تر کنیم و به یک شمای کلی درمورد شیوه برخورد اونها با درخواست کننده ایرانی ویزای دانشجویی برسیم. من تجربیاتم رو در مورد ویزای دانشجویی اینجا میگذارم، اگه دوستان دیگه هم تجربه‌ای دارند بنویسن تا بقیه استفاده کنند.
1. به نظر میرسه صدور ویزای دانشجویی از سوی سفارات آمریکا تابع سیاست‌های وزارت خارجه این کشوره، که به فراخور زمان تغییر میکنه. شما ممکنه امروز ویزا نگیرید ولی در زمان دیگری بنا به تغییر سیاست‌ها با همین شرایط بتونید ویزا بگیرید.
2. آفیسر دستش بازه که بنا به همون سیاست‌ها سختگیری لازم رو اعلام کنه و دلایل به ظاهر عجیب و غیر منطقی برای ندادن ویزا به شما (تحت عناوین کلی) بیاره. من سعی میکنم دلایل مهم رو از روی تجربه شخصی و بعضی دوستان بیارم:
3. شما نباید وابستگی زیادی در آمریکا داشته باشید. خواهر برادر و ... این یک دلیل ساده برای رد کردن شماست (تاکید میکنم که در شرایط فعلی اینجوریه مثلن 20 سال پیش شاید این یک پون مثبت بود)
4. شما باید وابستگی کاری، مالی، خانوادگی زیادی در ایران داشته باشید. مثلن عنوان خوبی در یک شرکت معروف، یک حساب بانکی قوی با گردش مالی خوب، یک عدد همسر که اگه ایران بمونه تضمینیه برای برگشتن شما!!! و ...
5. اگر زوج هستین به احتمال بالای 90٪ فقط به یکی از شما ویزا داده میشه
6. دانشگاهی که براش اپلای کردین بهتره اسم و رسم دار باشه و شما فاند داشته باشید
7. به احتمال زیاد آفیسر با شما انگلیسی مصاحبه میکنه پس آماده این موضوع باشید.
8. تکلیف ویزای شما قبل از اینکه شماره شما رو صدا بزنن تا حدود زیادی مشخص شده، وقتی آفیسر با شما مصاحبه میکنه فقط در شرایطی که شک داره میتونه تعیین کننده باشه. حتی تو خیلی سفارتخونه ها مثل انگلیس اصلن مصاحبه حضوری نیست و از رو مدارک شما تصمیم میگیرن. اینجا هم همونطور که گفتم مصاحبه صرفن برای رفع شک آفیسر در موارد خاصه. پس زیاد به خودتون سخت نگیرید و موقع مصاحبه استرس نداشته باشین
9. به نظر میرسه سفر یه کشور‌های اروپایی بی تاثیر نیست. سابقه مسافرت شما به اروپا میتونه تاثیر مثبت زیادی داشته باشه.
10. عملن میشه گفت همون مواردی که برای ویزای توریستی وجود داره برای ویزای دانشجویی هم هست. فقط یه فرم I-20 اضافه تر. یعنی بیشتر به همون دلایلی ممکنه به شما ویزا ندن که به یک درخواست کننده ویزای توریستی نمیدن
11. مقطع تحصیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه، شما با داشتن شرایط لازم برا هر مقطعی میتونید درخواست ویزا کنید.
12. دلایل آفیسر برای رد درخواست شما "قانونی" نیست ولی "منطقی" است. با توجه به شرایط فعلی ایران، از نظر آفیسر شما بیشتر یک فراری هستید تا یک دانشجو. البته رفتار بعضی از هموطنان، رو به آمریکا خوابیدن و به آب و آتیش زدن برای گرفتن ویزای آمریکا این ظن رو در آفیسر‌ها قویتر کرده. اکیدن پیشنهاد میکنم اگه کسی تواناییش رو داره برای اروپا اپلای کنه. هم دانشگاه‌های خوبی دارن، هم برخورد بهتری دارن، هم راحت تر ویزا میدن. یکی از دوستان من برای دانشگاهی در آلمان اپلای کرد. به راحتی بهش ویزا دادن و حتی بخاطر دانشجو بودن هیچ هزینه‌ای برای مصاحبه و صدور ویزا ازش نگرفتن

اگه چیز دیگه‌ای یادم اومد اضافه میکنم

در آخر باید بگم اینها "بهانه" هایی هست که آفیسر با رجوع به اونها قدرت اینو پیدا میکنه که درخواست شما برای ویزا رو رد کنه ولی ممکنه شما با همه این صحبت‌ها باز هم بتونید ویزا بگیرید ولی احتمالش خیلی کمه، پس خودتونو آماده کنید و باز هم تاکید میکنم "فعلن" شرایط به این منواله
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : frozen mind، hamed_gh، sib 24، azita 33، mohammad.maleki، monayii، timba، persian_viper، shahinmo
Mar-19-2011، 07:44 PM
ارسال: #21
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
سلام
دوستمون در اینجا تمام نکات منفی در پروسه ویزای دانشجویی رو بیان کردند که صحیح می باشد . ولی با همه این مشکلات دوستان زیادی به راحتی دارند از آمریکا ویزا میگیرند. پس به خاطر مشکلات امیدتون رو از دست ندید. برای بررسی وضعیت دادن ویزا آمریکا به لینک زیر سر بزنید

http://www.applyabroad.org/forum/forumdi...8%A8%D9%87

موفق باشید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
May-04-2011، 11:19 PM (آخرین تغییر در این ارسال: May-04-2011 11:25 PM توسط Shoreh Maroofi.)
ارسال: #22
Exclamation STUDENT VISA
دوستان آیا امکان دارد که بعد از اینکه ویزای تحصیلی‌ گرفتیم موردی cancelantion یا deny پیش آید؟

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
May-05-2011، 12:18 PM
ارسال: #23
RE: STUDENT VISA
(May-04-2011 11:19 PM)Shoreh Maroofi نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
سلام
من چیزی نمی دونم اما اگر سوالتون رو توی applyabroad.org بپرسین شاید زودتر جواب بگیرین. شاید هم تجربه های مشابه وجود داشته باشند.

شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mohammad.maleki، monayii
Jul-20-2011، 05:06 PM
ارسال: #24
ویزای تحصیلی یا نامزدی؟!
سلام دوستان
من شرایط لازم برای گرفتن پذیرش دانشگاه رو دارم اما از طرفی خیلی ها میگن هم ممکنه نتونم RA یا TA بگیرم....هم ممکنه بهم ویزا ندن
از طرفی یه خواستگار هم که سیتیزن آمریکاست هم دارم و و اصرار داره منو از طریق ویزای نامزدی ببره.
می خواستم ببینم آیا اگه کسی از طریق نامزدی بره اما از ازدواج منصرف شه نمی تونه ویزاشو به تحصیلی تغییر بده؟
در کل میشه از طریق تحصیلی بعدا برای گرین کارت اقدام کرد؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-18-2011، 12:24 AM
ارسال: #25
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
سلام من برای توریستی اقدام کردم مدارک ام هم کامل بود ولی دست خالی برگشتم ایران . حالا می خوام پذیرش بگیرم از یکی از دانشگاه های آمریکا برای تحصیلی . مدرک ام هم دیپلم هست . شما همه تحصیل کرده هستید . ولی من یه مدت اسپانیا بودم و اسپنیش بلدم امیدی هست که بتونم پذیرش بگیرم ؟

Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب Big Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mohammad.maleki
Aug-18-2011، 01:21 AM
ارسال: #26
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
(Aug-18-2011 12:24 AM)azita 33 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
درود بر شما ...
شما برای پذیرش باید مدرک تافل داشته باشید . اگه معدل دیپلمتون هم بالا باشه که چه بهتر ...
فکر کنم زبان اسپانیایی یه جورایی زبان دوم حساب میشه ...
( شما برای پذیرش نیازی به مدرک زبان اسپانیایی ندارید ) البته اگه بلدین که چه عالی ...
فقط هزینه های تحصیل و زندگی بالا هستند ....
گرفتن ویزای تحصیلی هم از سفارت یه کم سخته ...
( یکی از دوستام که دبی بود و در رشته بیزنس ( تجارت بین الملل ) در کالج کانادایی در دبی می خوند ، به تازه گی تونست خیلی راحت ویزای تحصیلی بگیره از سفارت آمریکا ) ( مثلا میگفت که در هنگام مصاحبه دقت میکردن که هدف من از ادامه تحصیل در آمریکا چیه . و می گفت من هم خیلی قشنگ براشون به انگلیسی صحبت می کردم .) ( دوستم زبان انگلیسی فوله )

موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mohammad.maleki، tamanna، azita 33
Aug-20-2011، 05:37 PM
ارسال: #27
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
سلام دوستم ولی به من نگفتید من که یه بار توریستی اقدام کردم آیا دوباره توریستی اقدام کنم یا تحصیلی در ضمن با توجه به اینکه تا 1 ماه دیگه هم فرم های لاتاری می رسه من لاتاری هم نمی تونم شرکت کنم چون پون منفی است برای من
ممنون از پاسخگویی

Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب Big Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-21-2011، 09:49 PM
ارسال: #28
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
خانم azita 33 جواب شما را به تفصیل در پاسخ دادم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-28-2011، 08:10 AM
ارسال: #29
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
سلام محمد هستم 19 ساله و میخواستم برای لیسانس برم آمریکا !
اگه میشه کمی راهنماییم کنید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-28-2011، 01:38 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Aug-28-2011 05:35 PM توسط ابی22.)
ارسال: #30
RE: شرایط اخذ ویزای دانشجویی
(Aug-28-2011 08:10 AM)Calsifer نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
درود بر شما ...
دوست گرامی شما باید در رابطه با رشته تون از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرید و اگر با پذیرش شما موافقت شد با تشکیل پرونده در سفارت تقاضای درخواست ویزای دانشجویی میکنید ...
بدین صورت که شما نامه پذیرش و مدارک زبان ( تافل ) و مدارک مالی معتبر و فرمهایی که در خود سایت سفارت موجود است را تکمیل کرده و در سفارت درخواست ویزا می کنید ... که البته صدور ویزای دانشجویی بیشتر به سفارت بستگی داره ...
هزینه های تحصیل هم در دوره کارشناسی از رشته به رشته و از دانشگاه به دانشگاه متغیر است . مثلا در برخی دانشگاه ها هزینه یک سال تحصیل ( دو ترم ) از 11000 هزار دلار شروع می شود و تا 20000 هزار دلار متغیر است ...
به عنوان مثال هزینه 1 سال تحصیل در رشته بیزنس ( تجارت بین الملل ) در یکی از کالج های شهر آتلانتا در ایالت جورجیا ، برابر 11000 هزار دلار می باشد که در بین دانشگاه حداقل هزینه یود ...
هزینه زندگی سالیانه هم میانگین از 10000 هزار دلار تا 15000 هزار دلار می باشد که البته کمتر یا بیشتر به خود فرد و مکان نیز بستگی داره...
مدارک مالی معتبر میتونه شانس شما رو در گرفتن ویزا بیشتر کنه .
موفق باشید ..

موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : ParsTrader، hamed_gh
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه بدون داشتن تافل پذیرش و ویزای دانشجویی بگیریم؟ amirf_jesus 51 22,399 Jun-26-2014 07:48 AM
آخرین ارسال: شهلا 1346
  آمار قبولی مصاحبه ویزای دانشجویی sheri333 27 14,330 May-11-2014 04:46 PM
آخرین ارسال: Jirjing
  کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی erfanslash 0 955 Aug-13-2013 04:55 PM
آخرین ارسال: erfanslash



کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS