ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 2 رأی - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
Dec-09-2010، 08:27 PM
ارسال: #1
انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
کاملاً واضح است که ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:



الف: ویزای دانشجویی(Student Visa)



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

6- شش قطعه عکس

7- مبلغ 62000 تومان وجه نقد

8- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.



معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.





ب: ویزای تحقیقاتی(Research Visa):



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

6- برنامه سفر

7- دوازده قطعه عکس

8- مبلغ 108000 تومان وجه نقد



معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.





ج: ویزای توریستی(Tourist Visa):



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

3- شش قطعه عکس

4- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

5- مبلغ 37000 تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول چهار روز طول می کشد.





د: ویزای تجاری(Business Visa ):



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

3- شش قطعه عکس

4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

7- مبلغ 37000 تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.





ه: ویزای کنفرانس (Conference Visa):



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

9- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

10-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

11- معرفی نامه از محل کار در ایران

12- مبلغ 37000 تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.





تعطیلات رسمی سفارت هندوستان عبارتند از:



1- روز جمهوری هند ( 26 ژانویه)

2- پیروزی انقلاب اسلامی ( 22 بهمن)

3- عاشورا و تاسوعا

4- ماهاشیواراتی ( 8 مارس)

5- عید نوروز ( 21 مارس)

6- تولد حضرت محمد(ص)

7- بوداپورنیما ( 23 می)

8- مارتیرزدی (5 ژوئن)

9- روز استقلال هند ( 15 آگوست)

10- تولد ماهاتما گاندی ( 2 اکتبر)

11- ماها آشتامی ( 11 اکتبر)

12- دوسرا ( 12 اکتبر)

13- شهادت حضرت علی(ع)

14- دیوالی ( 1 نوامبر)

15- عید فطر

16- تولد گوروناناک ( 15 نوامبر)

17- کریسمس ( 25 دسامبر)



به غیر از تعطیلات فوق سفارت ممکن است بنا به دلایلی خاص روزهای دیگر هم با اطلاع

قبلی تعطیل باشد.



آدرس سفارت هند در تهران:

تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میر عماد، شماره 46

تلفن:021-88755102-5



آدرس کنسولگری هندوستان در بند عباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

تلفن:0761-661745



آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

تلفن: 0541-3222337





نقل از ايران علم

بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Nazem، زری وحدتی
Jun-06-2011، 03:30 PM
ارسال: #2
RE: انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
شما فرمودید گرفتن ویزای تحقیقاتی 1 ماه طول میکشه. چطور ممکنه فرایندی که میگن حداقل 6 ماه طول میکشه را در 1 ماه تمام کرد؟ ممنونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jun-15-2011، 01:20 AM
ارسال: #3
RE: انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
در رابطه با ویزای دانشجویی عرض کنم که

مدت اعتبار آن 6 ماهه است.... و سپس در اداره پلیس هند به یک سال تغییر می کند... که هر سال باید برای تمدید آن هفت خوان رستمی را بگذرانید!

و در مورد افتتاح حساب .... بیشتر بچه های دانشجو با پرداخت 300 روپیه(الان قیمت جدید را نمیدانم) یه یک صرافی در خود هند میدهند... یک گواهی مبنی بر داد و ستد چند هزار یورو به شما می دهند ... که پلیس و سفارت هند آن را قبول می کنه!.... (به همین راحتی)!


چون برای افتتاح حساب برای دانشجویان خارجی ... حداقل باید مبلغ 5000 هزار روپیه را به مدت 1ماهدر بانک بخوابانید تا حسابتان باطل نشود!!



توی شهر پونا و بنگلور صرافی ها در خیابان m.g road هستند.... و در دهلی در خیابان fatemi nagar است.... متاسفانه آدرس صرافی در شهر های
حیدر آباد و فرید آباد را فراموش کردم....

فکر می کنم در حیدر آباد 2/3 تا صرافی در خیابان shivaji nagar باشد...

بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : peyman.eskandary، gbtm
Aug-09-2013، 03:19 PM
ارسال: #4
RE: انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
سلام و درود ..

آدرس سفارت هند در ایران تغییر کرده ؟

یه دعوتنامه تجاری دارم .این آدرس زیرش درج شده:
Embassy of India 22, Mir Emad Street (Corner of 9th alley), Dr. Beheshti Avenue, Tehran

با سپاس
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-09-2013، 03:22 PM
ارسال: #5
RE: انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
ظاهرا آدرسی که در پست 1 اشاره شده تغییر کرده:
http://www.indianembassy-tehran.ir/contact_us.php
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-05-2014، 10:00 PM
ارسال: #6
RE: انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
دوستان شرایط ویزای توریستی همچنان همینی هست که تو پست اول اشاره شده؟؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS