ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 5 رأی - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
Jul-21-2010، 10:45 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Sep-16-2010 09:29 PM توسط hasti_banoo.)
ارسال: #1
سیتیزن شیپ و سوالات مربوطه
سلام دوستهای خوبم
یک سوال دارم که هیچ ربطی به ویزای ازدواج و اینجور چیزا نداره Big Grin
برادر شوهر من امسال واسه سیتیزن شدن اقدام کرد در طول این 5 سال که گرین کارت دارشته یک بار بیشتر از 6 ماه بیرون بوده یعنی حدود 11 ماه وقتی برای مصاحبه رفت افیسر ایراد گرفت و کیس سیتیزنیش رد شد حالا میگن 4 سال دیگه بیا ولی خیلی ها میگن 1 سال بعد اگه از آمریکا بیرون نیاد میتونه دوباره اقدام کنه
شماها چیزی در این ارتباط میدونین ؟؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : SH1A2R3، batis2010، shkhmo، mj24sep، alisarvareharchiabi، mrhj50، nika، payam62، afshinghwink، noobnoobi
Jul-21-2010، 07:07 PM
ارسال: #2
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
(Jul-21-2010 10:45 AM)rozollina نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
این گونه موارد بسیار فنی و پیچیده هستند و پیشنهاد من اینه که به حرف این و اون اقدامی انجام ندین. وکلای مجرب مهاجرت تخصص شون همین چیزهاست که با کار کاملا قانونی به اینگونه افراد کمک کنن که احیانا حقی ازشون ضایع نشه.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : rozollina، joseph، jan، SH1A2R3، batis2010، shkhmo، hooman9922، Danoosh، mrhj50، nika، payam62، afshinghwink، rouzbehdarvishi، hossien_501، noobnoobi
Jul-26-2010، 12:30 AM
ارسال: #3
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
اگر کسی بیست سال هم گرین کارت داشته باشد و هر شش ماه یک بار به آمریکا بیاید و برگردد سیتیزنشیپی او را قبول نخواهند کرد. شما باید ثابت کنید که در آمریکا زندگی می کنید و مالیات می پردازید.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Hossein81، seravin، hvm، سارا کوچولو، megaholding، Beneficiary، joseph، babak2010، mitr.p، comrun، m9780، free_free، behzadb57، jan، behnia، Lucky Luke، batis2010، sib 24، Omidooo، shkhmo، schaghayegh، nora، Danoosh، saher، mj24sep، SH1A2R3، Rainy، odiseh، ابی هانی، mrhj50، nika، rahimina، sadeghi897، payam62، afshinghwink، rouzbehdarvishi، mori، Chosey، a.behzadi، ojee، shahryar7021، hossien_501، lighter، Lemony، shoshina، noobnoobi
Jul-30-2010، 01:42 AM
ارسال: #4
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
(Jul-26-2010 12:30 AM)rs232 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام نه ربطیبه مالیات نداره فقطشما باید هر 6 ماه بیایید و بروید حتا اگر برای 2 روز هم که شده همین
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : jan، batis2010، shkhmo، SH1A2R3، mrhj50، nika، payam62، ojee، free-tomorrow، sepideh jan، noobnoobi
Jul-30-2010، 04:20 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Jul-30-2010 04:27 AM توسط hvm.)
ارسال: #5
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
(Jul-30-2010 01:42 AM)saba1100 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
برعکس
دوست گرامی لطفا اطلاعات اشتباه ارائه نفرمایید
همان طور که دوستمان آرش اعلام نمودند اولا رفت و آمد به این صورت که میفرمائید باعث میشود به هیچ وجه پروسه سیتی زن شیپی به سرانجام نرسد(چنین رفت و آمد هایی اگر از حد معمول بیشتر شود حتی گرین کارد را نیز به خطر خواهد انداخت)
دوما پرداخت مالیات نقش بسیار مهمی در پروسه فوق دارد


به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Beneficiary، rs232، Bahar JJ، mitr.p، free_free، jan، SH1A2R3، batis2010، Omidooo، shkhmo، schaghayegh، nora، Danoosh، saher، ابی هانی، mrhj50، nika، rahimina، sadeghi897، Shohreh_b1987، payam62، rouzbehdarvishi، mori، final destination، Chosey، ojee، hossien_501، peyman1355، Lemony، noobnoobi
Jul-30-2010، 11:34 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Jul-30-2010 11:41 AM توسط hasti_banoo.)
ارسال: #6
شرایط سیتیزن شدن
فکر کنم به جای حدس و گمان بهتره سری به مراجع رسمی دولت آمریکا در این مورد بزنیم:

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام راهنمای کامل ای برای سیتیزن شدن و شرایط اون هست که اداره مهاجرت آمریکا منتشر کرده. توجهتون رو به صفحه 18 به بعد اون جلب می کنم که در یک جدول و با ذکر تمام جزئیات شرایط افرادی رو که می خوان سیتیزن بشن شرح داده.

اما اگر به اختصار بخواهیم به این شرایط اشاره کنیم و البته از موارد بسیار استثنائی هم بگذریم ، به برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام، شرایط زیر رو هر کسی که بخواد سیتیزن بشه باید داشته باشه. البته این در مورد افرادی هست که از طریق گرین کارت به آمریکا وارد شدند:

1- حداقل 18 سال در زمان تقاضا برای سیتیزن شیپ

2- دارا بودن اجازه اقامت دائم در آمریکا برای 5 سال گذشته ( منهای 90 روز)

نکته: در مورد افرادی که از طریق ازدواج با یک سیتیزن به آمریکا وارد می شوند، چنانچه
الف) سه سال با این فرد سیتیزن در آمریکا زندگی کنند
ب) همسر سیتیزن آنها هم پیش از اقدام برای سیتیزن شیپ همسر ، حداقل سه سال از زمان سیتیزن بودنش گذشته باشد.

مدت 5 سال به 3 سال کاهش می یابد.


3- افرادی که مدت 5 سال برای ایشان ذکر شد باید حداقل 30 ماه از 60 ماه ( یعنی 2.5 سال ) را در آمریکا باشند.

نکته : اگر در طول 60 ماه ، فرد متقاضی به مدت 6 ماه مداوم یا بیشتر در خارج از آمریکا زندگی کند، واجد شرایط سیتیزن شدن نخواهد بود . در موارد خاص این مدت به یک سال قابل افزایش است.

4- فرد متقاضی باید علاوه بر توانایی صحبت کردن به انگلیسی ، آزمونی را در مورد تاریخ و دولت آمریکا ( United States history and government) بگذراند .

نکته:
- از سال 1990 به بعد استثناهایی هم در این مورد گذاشته شده : افراد مسن بالای 50 سال که حداقل 20 سال در مجموع آمریکا زندگی کرده اند از آزمون زبان انگلیسی معاف هستند و می توانند سوالات تاریخ و .. را به زبان خود پاسخ دهند.

- اگر فردی بالای 55 سال دارد و حداقل 15 سال در مجموع در آمریکا زندگی کرده هم به شیوه فوق از ازمون زبان معاف است.

- اگر فردی بالای 65 سال دارد و 20 سال هم در مجموع آمریکا بوده، علاوه بر معافی زبان، سوالات آزمون تاریخ هم برای وی به صورت گزینشی داده می شود. یعنی سوالات را قبل از آزمون به او می دهند و سپس از بین همان سوالات پرسیده می شود.

( شرایط کاملتر را از pdf رسمی دولت آمریکا که در اول متن آورده ام می توانید مطالعه کنید . صفحه 26)

فرد متقاضی پس از حضور 4 سال و نه ماهه ( 5سال منهای 90 روز) می تواند در صورت داشتن تمام شرایط فوق برای سیتیزن شدن تقاضا دهد.

افرادی که از طریق ازدواج به آمریکا می روند با شرایط خاصی که در بالا ذکر شد ، هم می توانند 90 روز پیش از سه سال ، تقاضا دهند.

---

علاوه بر سایتهایی که در بالا معرفی کردم، برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام هم اطلاعات خوبی در مورد شرایط و نحوه سیتیزن شدن دارد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : saba1100، online27H، Hossein81، rs232، rozollina، Cruz، Hojjat، Toranj، Bahar JJ، nicole.gemini، sib 24، alphabeta، WIKIMAN، megaholding، saint، babak2010، shaan، Donkey chance، amiralid، mitr.p، Vahid-DV2011، zohreh36، anab، m9780، comrun، free_free، jan، behzadb57، dreamer60، parviz، afshin sadeghi 2، Serendipity، SH1A2R3، Hediyeh، Lucky Luke، tartar، batis2010، sazami، mom، Danoosh، ranebr، ahmadzareii، Omidooo، Saina، maneia، shkhmo، byousefi_p، mahdi/sh، nora، hooman9922، saher، karbar123، alisarvareharchiabi، ramo، danial.ghaedi، kasra13، lilac، kasrafo، گل نهال، enchantress_boy، ابی هانی، seperelia، mrhj50، nika، rahimina، Ehsan1358، sadeghi897، peyman1355، vah1361، mgolchin13، gbtm، Shohreh_b1987، شهلا 1346، payam62، mtcanada، sami0، babak_1363، HRSH، SOROUSHSOFT، mori، Alirezaa2013، majid194، mehdi110، hosseinshokri، safajoo، ensan، مانترا، noobnoobi، kiasina، romance33، mrpahlevani، aghaghia، shahryar7021، hossien_501، رضا صالحی، a.behzadi، rezajoon، hoseinizadehir، Persischer، amirdadash، sammetew، javadi436، lighter، mr.amir007، shahab2000، adonis2006، Lemony، mahshid، mhz_ir
Jul-30-2010، 03:25 PM
ارسال: #7
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
(Jul-30-2010 04:20 AM)hvm نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
پیرو حرف مدیرمون hvm که گفتن احتمال خط برای گرین کارت هم هست اینم بگم که پارسال به همین طریق یکی از دوستان سایت مهاجر سرا موقع مراجعت به آمریکا بخاطر رفت و آمدهای پشت سر هم و غیر اصولی متاسفانه گرین کارتشو از دست داد ... پس تا زمانی که سیتیزن نشدید ترجیحاً از سفرهای بی مورد بپرهیزید تا این نعمتی که خدا نصیبتون کرده رو قدر دانی کرده باشید Smile

تجربه من میگه زندگی همیشه همسو با هدفی که خودتون مشخص میکنید پیش نمیره باید کمی شانس داشت و کمی هم از بد شانسی ها بدور بود ... ( از خودم )
یه بزرگی بعد دیدن امضام گفت بنویس : روزگارم بر خلاف آرزوهایم گذشت ...
از وقتی که توی مجله خوندم که سیگار تا چه حد برای سلامتیم مضرره اینقده ترسیدم که دیگه مجله نخوندم !!!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : wushu kung fu، comrun، free_free، jan، SH1A2R3، batis2010، Omidooo، shkhmo، Danoosh، alisarvareharchiabi، mrhj50، nika، payam62، Chosey، romance33، hossien_501، peyman1355
Aug-01-2010، 09:21 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Feb-26-2014 09:58 PM توسط rs232.)
ارسال: #8
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
لطفا متن قانون را با دقت بخوانید تا دچار اشتباه نشوید. تمام مواردی که خانم هستی اشاره کردند واجدالشرایط بودن تقاضای سیتیزین شیپی را مشخص می کند ولی اشاره ای نمی کند به اینکه آیا این تقاضا پذیرفته خواهد شد یا خیر. یکی از آشنایان ما از زمانهای قدیم در آمریکا گرین کارت گرفته بود و از یک زن آمریکایی یک دختر بزرگ داشت ولی آنها را ترک کرده بود و به ایران آمده بود. سپس حدود هشت سال پیش دوباره به آمریکا برگشت و مشکل گرین کارتش را حل کرد و از آن زمان به بعد هر شش ماه یک بار به آمریکا می رود و هر پنج سال برای سیتیزنشیپی اقدام می کند و رد می شود. زیرا به او می گویند که تو حتما باید به ما ثابت کنی که لااقل سه سال متوالی اخیر در آمریکا زندگی کرده ای. اگر کار کرده ای باید تکس ریترن نشان بدهی اگر خرج کرده ای و خورده ای باید تمام ریز حسابهایت را به ما نشان بدهی که ما بفهمیم تو در اینجا بوده ای. در ضمن باید قبض های مختلفی را که ماهانه پرداخت کرده ای باید به ما نشان دهی که مطمئن شویم تو در آمریکا بوده ای. خلاصه اینکه اگر کسی گرین کارت داشته باشد و در آمریکا زندگی نکند به این سادگی ها نمی تواند سیتیزن شود. البته طبق قانونی که خانم هستی زحمت کشیدند و نوشتند شما می توانید تقاضا کنید ولی تقاضا کردن شما با پذیرفته شدن آن متفاوت است. معمولا وقتی که برای مصاحبه می روید از قبل سوشال سکوریتی شما را چک می کنند تا بفهمند که آیا شما مالیات پرداخت کرده اید یا خیر و همچنین بکگراند چک هم می کنند که اگر جرمی مرتکب شده باشید و یا حتی یک بار در حال مستی رانندگی کرده باشید و پلیس شما را گرفته باشد سیتیزن نخواهید شد. البته شما می توانید وکیل بگیرید و طی سالهای طولانی پرونده جرم خود را پاک کنید که باز هم هیچ تضمینی برای سیتیزنشیپی وجود ندارد. امتحان زبان و تاریخ بیشتر فرمالیته است و یک جزوه مسخره است که ده دقیقه ای میشود حفظش کرد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : rozollina، Cruz، kianoush، Hojjat، online27H، Hossein81، سارا کوچولو، WIKIMAN، frozen mind، megaholding، shaan، amiralid، upm2006، comrun، free_free، SH1A2R3، jan، behzadb57، 001، Hediyeh، Lucky Luke، batis2010، sib 24، نخجیر، Omidooo، Saina، mrr777، schaghayegh، nora، hooman9922، Danoosh، saher، mj24sep، alisarvareharchiabi، Rainy، lilac، kasrafo، 3pideh، ابی هانی، maneia، mirman، mrhj50، Ehsan1358، sadeghi897، babakped، mgolchin13، gbtm، Shohreh_b1987، payam62، HRSH، mori، Alirezaa2013، Chosey، safajoo، مانترا، kiasina، romance33، aghaghia، rezajoon، peyman1355، تنها مثل خدا، adonis2006، mhz_ir
Aug-01-2010، 09:42 AM
ارسال: #9
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
خوب از همه ممنون در مورد توضیحاتشون حالا یعنی برادر شوهر من الان که که تقاضاشو رد کردن باید 4 سال دیگه اقدام کنه ؟ اون فقط 11 ماه بیرون بود که بهش گیر دادن حالا اون 11 ماهی که بیرون بوده را پر کرده و اونجاست میتونه دوباره اقدام کنه؟ آخه بعضی ها میگن باید 4 سال و نه ماه دیگه اقدام کنه بهش گفتن 2014 بیا، اونجا کار میکنه، تازه آفیسر هم گفته بود اگه تو این 11 ماه مدرکی داری که نشون میده اینجا مالیات پرداخت کردی بیار اونم ارائه کرد ولی ردش کردن بهر حال اینها قانون و کاریشم نمیشه کرد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : jan، behzadb57، SH1A2R3، batis2010، Omidooo، 3pideh، mrhj50، peyman1355
Aug-01-2010، 03:21 PM
ارسال: #10
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
من تصور می‌کنم که ایشون دست کم باید آن قدر آمریکا بمونه که «سه سال آخرش» را کاملاً آمریکا بوده باشه (یا فقط سفرهای کوتاه چند روزه به خارج از آمریکا داشته باشه). در نتیجه جواب سوال شما بستگی داره به این که این ۱۱ ماهی که بیرون بوده کی باشه. اگر همین ۱۱ ماه اخیر باشه، باید سه چهار سالی آمریکا بمونه. اگر ۱۱ ماه اول دوره گرین کارت داشتنش باشه، ممکنه تنها با ۱۱ ماه صبر کردن مشکل حل بشه.

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : jan، SH1A2R3، batis2010، Omidooo، ابی هانی، mrhj50، payam62، peyman1355، Lemony
Aug-04-2010، 10:55 PM
ارسال: #11
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
بچه ها یک سوال داشتم برای یکی از دوستام اون سیتیزن هست ومی خواد برای بچه اش گیرین کارت بگیره اگر بچه تو پاس ایرانیش باشه اشکال نداره .کسی در این مورد چیزی میدونه . ممنون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : SH1A2R3، batis2010، mrhj50
Aug-25-2010، 02:13 AM
ارسال: #12
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
با سلام
دوستان این سوال من شاید مصداق این مثل باشد که لیلی زن بود یا مرد. ولی چه کنیم دوزاری کج است.
و ان این که ایا میشود بعد از 30 ماه اقامت مستمر در آمریکا در خواست سیتیزن شیپ داد ؟یا باید بعد از 5 سال اگر 2.5 سالش را مستمر اقامت در آمریکا داشتیم انوقت میتوانیم در خواست دهیم.بالاخره کودومشه؟

شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : SH1A2R3، batis2010، Danoosh، mhr.714، mrhj50، safajoo، lighter
Aug-25-2010، 09:05 AM
ارسال: #13
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
(Aug-25-2010 02:13 AM)kaveh1979 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوّمی !
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : frozen mind، kaveh1979، Hossein81، jan، batis2010، byousefi_p، nora، Danoosh، alisarvareharchiabi، SH1A2R3، lilac، mhr.714، maneia، mrhj50، sadeghi897، payam62، Chosey، Lemony
Aug-25-2010، 09:22 AM
ارسال: #14
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
اگر فرزندش زير دو سال باشه بايد مدارك را ببره سفارت سوئيس در تهران اون ها براش اقدام مي كنند ولي اگر بچه بالاي دو سال باشه كار سخت ميشه چون بايد از طريق كنسولگري ها پيگير كاراش بشه

(Aug-04-2010 10:55 PM)saba1100 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : behzadb57، SH1A2R3، batis2010، Danoosh، mrhj50
Aug-25-2010، 04:11 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Aug-25-2010 04:25 PM توسط megaholding.)
ارسال: #15
RE: سوالی در مورد سیتیزنی ؟!!
یک سوال هم با توجه به قانونی که hasti_banoo در پست 6 ذکر کردن برای من پیش آمد:

فرض کنید همسر من 1ماه بعد از اینکه خودش سیتی زن آمریکا شد برای گرین کارت من اقدام کرده و من گرین کارتم رو بعد از 1.5 سال دریافت کردم.
حالا من کی میتونم برای سیتیزن شیپ خودم اقدام کنم؟(من تصورم این هست که 3 سال دیگه میتونم اقدام کنم ولی طبق اون قانونی که بالا نوشتید که اقلا همسرم موقع اقدام برای گرین کارت من(که نوشته اید سیتیزن شیپ!!) باید 3سال هم از سیتیزن شیپ خودش گذشته باشه حالا برام شک ایجاد شد که 5 سال دیگه میتونم اقدام کنم یا 3 سال دیگه!؟)

اگر امکان داره منبع رو بدهید خودم یه نگاه بندازم

ویرایش: طبق سرچی که خودم تو اینترنت انجام دادم به نظر اون 3 سالی که برای سیتیزن شیپ همسرم که برام اقدام کرده باید گذشته باشه از تاریخی محاسبه میشه که من میخوام برم برای سیتیزنی خودم اقدام کنم یعنی با این حساب من بعد از 3 سال از دریافت گرین کارتم میتونم برای سیتیزن شیپ اقدام کنم . اساتید تایید میفرمایید؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : SH1A2R3، batis2010، mrhj50، rezajoon
ارسال پاسخ 




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS