ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 2 رأی - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه سوالات مربوط به ویزا و دعوت نامه انگلستان
Jun-07-2010، 09:59 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Jun-07-2010 12:35 PM توسط یه مهاجر.)
ارسال: #1
دعوت نامه برای گرفتن ویزای انگلیس
سلام من پدرم الان 12 ساله لندنه منم تو ایران کسی رو ندارم میخواستم ببینم راهی هست که مجبورش کنم برام دعوتنامه بفرسته؟اونجا زن داره زنشم از ایران واسش پست کردن.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : HAZARA
Jun-07-2010، 11:31 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Jun-07-2010 11:33 AM توسط loony.)
ارسال: #2
RE: پدر نامرد
نه نمیتونی مجبورش کنی برات دعوت نامه بفرسته. اما میتونی قانعش کنی که توانیایی هایی داری که در ایران تلف میشه. اونم بسته به علاقه و استعداد خودت داره. اما اگر من جای تو بودم روی خودم حساب میکردم تا به نتیجه برسم. یعنی مثلا اگر به رشته خاصی یا هنر خاصی علاقه مندی خودتو رو در اون زمینه تقویت کن. برای مهاجرت به انگلیس یک سری شرایط هست. مثلا اینکه در یکسال درآمد بالای ۱۲۰۰۰ پوند سن هم امتیاز بالایی داره که هر چه سن بالا بره امتیاز کم میشه تا ۳۳ سال امتیاز صفر میشه. اگر هم نویسنده باشید باز هم مهاجرت میتونید بگیرید اما باید با همان نویسندگی پول در بیارید. این مهاجرتها هم با ویزان ۵ ساله است که اگه ثابت کنید که به درد اونها میخورید بعد از ۵ سال داءمی میشه. به هر حال اگر مصممید که با دعوتنامه پدرتون برید فقط باید راضیش کنید. خیلی هم غصه نخورید با نرمی پیش برید تا جواب بده چون انگلیس ویزا را یکروزه میده.

برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Ashkan78، navid ahvazi، New York، storagemeter، HAZARA
Sep-05-2010، 03:56 PM
ارسال: #3
رد شدن ویزای انگلستان
سلام
من حدود سه ماه پیش برای شرکت در کنفرانس درخواست ویزای انگلستان رو کردم و رد شد. سفارت مدرک کاری من رو نپذیرفت و به دلیل جعل مدرک تا ده سال نمی تونم به انگلیس برم. می خواستم بدونم این موضوع می تونه برای درخواست ویزاس شنگن هم مشکل ایجاد کنه و سایر کشورهای اروپا هم به من ویزا ندن.
پیشاپیش از راهنمایی تون متشکرم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : HAZARA
Sep-06-2010، 04:40 PM
ارسال: #4
RE: رد شدن ویزای انگلستان
انگلستان جز منطقه شینگین نیست و جز اتحادیه اروپاست به این معنی که تقاضای ویزا از طرف شما در سایر کشورای اتحادیه اروپا میتونه تحت تاثیر این پروندتون باشه البته لزوما همه این کشورا مثل انگلیس شما رو 10 سال محدود نمی کنن اما هر کدوم به صلاحدید خودشون میتونن محدودیتهائی براتون در نظر بگیرن.بدون شک این پرونده در سوابقتون در اتحادیه اروپا ذخیره شده و متاسفانه با شرایط حال حاضر حتی برای ایرانیانی که هیچ مشکلی هم ندارن صدور ویزا بسختی صورت میگیره و علی رغم اینکه همه کشورای عضو شینگین باید تابع قوانین یکسان برای صدور ویزا باشن اما در ایران می بینین که اینطور نیست و هر سفارت شرایط خودش رو داره

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mesteki، navid ahvazi
Sep-09-2010، 02:28 AM
ارسال: #5
Exclamation گرفتن ویزا از سفارت انگلیس در ترکیه
1-آیا میشود از طریق سفارت انگلیس در ترکیه ویزا بگیریم؟
2-گرفتن ویزا انگلیس در ایران راحت تر است یا در ترکیه؟
3-غیر از کشور ترکیه کشور دیگری هم هست برای گرفتن ویزای انگلیس؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Sep-25-2010، 02:46 PM
ارسال: #6
RE: رد شدن ویزای انگلستان
(Sep-05-2010 03:56 PM)mesteki نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوست من
پیشنهاد من به شما استفاده از وکیل غیر ایرانی در اون کشور اروپایی است که میخوای بری. اگر هزینه کمی به وکیل بدی میتونه بهت بگه در لیست سیاه وزارت کشور اون کشور قرار داری یا نه چون تمام ویزاها در EU برای چک شدن امنیتی از وزارت کشور استعلام میشه.
موفق باشید

برای پایبندی به اخلاقیات نیازی به مذهب نیست.
اگر خداوند آرزویی در دلت انداخت بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است پس به راهت ادامه بده ....
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mesteki، saeed1980، 3938، mojo، navid ahvazi، kiasina، راحله و علی، moranli
Feb-21-2011، 12:49 AM
ارسال: #7
ویزای tire 1 انگلیس
دوستان سلام
من اخیرا از طریق یک شرکت مهاجرتی برای ویزای tire 1 انگلیس اقدام کردهام . شرکت فوق تا به حال مدرک تاییدیه ارزشیابی تحصیلی مرا از اداره NARIC انگلستان گرفته و عنوان می کند با توجه به اخذ مدرک IELTS که من تا 2 ماه دیگر خواهم گرفت به همراه سایر مدارک می توانم از سفارت ویزای 3 ساله skill worker بگیرم. لطفا در مورد مراحل اخذ این نوع ویزا و صحت گفته های این شرکت مرا راهنمایی کنید.[/size]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-21-2011، 11:51 AM
ارسال: #8
RE: همه سوالات مربوط به ویزا و دعوت نامه انگلستان
دوستان قبل از ایجاد تاپیک جدید سوال موردنظرتون رو در تاپیک های موجود در تالار جستجو کنید و سوال های مشابه رو در همون تاپیک ها مطرح کنید تا از ایجاد تاپیک تکراری و بر هم زدن نظم تالار جلوگیری شود

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : navid ahvazi
Feb-21-2011، 11:17 PM
ارسال: #9
RE: گرفتن ویزا از سفارت انگلیس در ترکیه
(Sep-09-2010 02:28 AM)ezdeham نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
ابوظبی

از همه جا سریعتر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : moranli
Mar-12-2011، 02:24 AM
ارسال: #10
RE: همه سوالات مربوط به ویزا و دعوت نامه انگلستان
سلام
دوست عزيز بستگي به خودت داره از سفارت تهران اقدام كنيد حدود 1 الي 2 ماه طول مي كشد از دبي اقدام كنيد بين 1 روز تا 10 روزه كاري بعضي موقعه ها هم بيشتر ميشود و فرم را تو ابوظبي دستي پر كنيد نه اينترنتي و يك خط موبايل حتما بگيريد و شمارشو بديد تا بهتون اعلام كنند كي حاضر ميشود و يك سري اطلاعات ديگر براتون اس ميكنند و شماره رهگيريتون را گم نكنيد و از طريق اين شماره تا حدودي ميشه فهميد ايا ويزاتون رد شده يا خير من از تهران گرفتم خيلي بهتر بود ولي طول كشيد
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : navid ahvazi، آمنه سهرابی
Jul-22-2011، 07:24 PM
ارسال: #11
سفر موقت به انگلستان
سلام
من برای شرکت در چند دوره آموزشی باید به فواصل متفاوت به انگلیس بروم .
این دوره ها شامل 7 عدد است که هر کدام در طولانی ترین حالت 7 روز طول خواهد کشید و فاصله بین هر دوره بیش از دوماه است .

حال به نظر شما بهترین حالت ویزا برای من چیست و به چه طریقی قادر به اخذ آن هستم ؟

ممنون از لطف شما
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jul-24-2011، 03:11 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Jul-24-2011 06:58 PM توسط یه مهاجر.)
ارسال: #12
RE: سفر موقت به انگلستان
سلام
بیشتر از یه سال این دوره طول می کشه.....اگه قبلا سفری به انگلیس داشتین احتمال اینکه بتونین ویزای 6 ماهه بگیرین هست.بعید می دونم ویزا یه ساله بتونین برای دوره های کوتاه مدت بگیرین.
با مرکز اموزشی که قراره دوره ها رو ببینین مشورت کنین احتمالا سفارت هم نامه ای ازتون میخواد چون شرایطتتون خیلی خاصه و باید ثابت کنین که چندین بار نیاز به رفت و امد دارین

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : bhrzk، ParsTrader، Karren
Jul-24-2011، 03:36 PM
ارسال: #13
RE: سفر موقت به انگلستان
من شنیدم ویزاهای انگلستان همشون مولتی و 6 ماهه هستن!!!!!!!!!! یعنی اشتباه بهم گفتند؟ خودمم برای ویزای توریستی اقدام کردم البته با دعوتنامه و کلی خوشحال یودم که مولتی هست و میتونم چند بار خارج و وارد بشم .....شما در این زمینه اطلاعی دارید؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jul-24-2011، 04:24 PM
ارسال: #14
RE: سفر موقت به انگلستان
(Jul-24-2011 03:36 PM)MUGE نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
اگر اینجور باشه که خیلی خوبه اما اگر میخواد شرایط طبق صحبت های شیما خانم پیش بره من یکی بیچاره میشم Big Grin .

من نمی دونم آیا اتحادیه فوتبال انگلیس برای کسی گواهی آموزشی میده یا نه .من دو هفته ای میشه ایمیل زدم کسی پاسخی نداده هنوز .

به هرحال ممنون .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jul-24-2011، 05:24 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Jul-25-2011 03:35 AM توسط یه مهاجر.)
ارسال: #15
RE: سفر موقت به انگلستان
(Jul-24-2011 04:24 PM)bhrzk نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
درسته ویزاها از 6 ماهه تا ده ساله صادر میشه .بسته به شرایط متقاضی .این لینک مربوط به همه ویزاهای انگلستانه
http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/vafs/

اگه اشتباه نکنم برای دوره های ورزشی این فرم رو باید پر کنین
http://www.ukvisas.gov.uk/resources/en/d...3073/VAF1J

یا شایدم فرم مربوط به دانش اموزان برای اینکه برای دوره اموزشی میرین.این رو از سفارت بپرسین.به هر صورت برای تقاضای ویزا نیاز دارین مدرکی ارائه بدین تا دلیل سفرتون رو شرح بده بنابراین نیاز به گواهی خواهید داشت مگه اینکه دلیل دیگه ای بیارین برای سفر

این هم لینک سفارت انگلستان در تهران.شاید به کارتون بیاد
http://ukiniran.fco.gov.uk/fa/visas/

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : ParsTrader، bhrzk، storagemeter
ارسال پاسخ 




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS