ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 2 رأی - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
Mar-29-2010، 02:38 AM
ارسال: #1
از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
سلام به همه دوستان این تالار
خیلی خوشحالم که چنین مجموعه ای رو تونستم پیدا کنم.

راستش من بعد از سربازیم تو یکی از شرکت های خیلی خوب تو صنعت خودرو مشغول کار شدم. مشکل من اینه که 3 4 ماهی میشه بشدت تو طرز فکرم در مورد کار و کلا موندن تو ایران دچار مشکل شدم و به فکر رفتن افتادم، ولی متاسفانه هیچ چیزی از قوانین و راههای رفتن به آمریکا نمیدونم و همش میشنوم که رفتن به آمریکا کاره خیلی سختیه و حداقل 3 4 سال شایدم بیشتر طول بکشه، حقیقتش در مورد کار، نمیگم خیلی و چیزای خوبی رو بلدم و تواناییم تو بعضی فیلدهای کاری انصافا خوبه، ولی بازم متاسفانه مدرک و سندی در قبال این توانایی هام ندارم و بدتر اینکه تجربه کاریم خیلی بالا نیست.

حالا سوالم از شما دوستان عزیز اینه که آدمی مثل من اگه بخواد اقدام کنه از کجا باید شروع کنه، فرآیند رفتن چقدر طول می کشه ، چقدر هزینه برداره، چقدر به سابقه کاری توی ایران اهمیت میدن، اگه کسی از طریق کار بره میتونه بعد از مدتی اقامت دائم بگیره، ؟

یه مشخصات کوتاهی از خودم هم بدم بد نیست شاید در راهنماییاتون اثر داشته باشه:
25 ساله / مجرد / مهندس مکانیک / دارای توانایی نسبتا خوبی در زمینه رشته خودم و فیلد بدنه خودرو / دارای توانایی در فیلد گرافیک و واقعیت مجازی / حد اکثر بتونم 20,000 $ جور کنم / زبانم هم در حال بهتر شدنه و تافل و آیلتز هم ندارم

ببخشید خیلی طولانی شد. خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. راستش واقعا سردرگمم

بازم ممنون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : idn، kavoshgarnet، pashaneco، OverLord، lexington، kianoush، eblam، jahanshahloo، stooxMods، lxyhkzesom، kolange_edalat، hosein70
Mar-29-2010، 01:13 PM
ارسال: #2
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
سلام
ورودتون رو خوش آمد میگم
فروم هایی از این قبیل زیاد هست که جواب شما رو بدن
اما راه های ورود : لاتاری ، ازدواج ، سرمایه گذاری ، ویزای کار ،ویزای تحصیل .....
پیش نهاد من اینه که تو این سایت بچرخید همه سوالاتتون جواب داده شده Wink

تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : kavoshgarnet، pashaneco، sh-b، Nazem، OverLord، lexington، laili، kianoush، eblam، jahanshahloo، valdisgeorgin، prammainfatte، rashid
Mar-29-2010، 04:17 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Mar-29-2010 04:19 PM توسط usa.lover.)
ارسال: #3
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
دوست عزیز اگر واقعاً دوست دارید از ایران خلاص بشید، الان به فکر آمریکا نباشید...
کانادا و استرالیا بسیار عالی هستند و کیفیت زندگی هم بالاتر ...
راحت تر هم میتونید ویزای کار بگیرید.
اما آیلز رو حتماً باید بگیرید. آیلز جنرال... زیاد هم سخت نیست. اگر الان پرونده تون رو راه بیاندازید برای استرالیا، 3 تا 6 ماه میتونید برای آیلز فرجه بگیرید!پرونده عقب نمیوفته... آیلز 5.5 یا 6 جنرال هم بیشتر از 6 ماه زمان نیاز نداره!
اما اگر قصد رفتن مستقیم به آمریکا را دارید، کارتون خیلی خیلی سخت میشه! اما شدنیه، باید زمان بیشتری صبر کنید، پول بیشتری خرج کنید و زحمت بیشتری بکشید...
بهتون پیشنهاد میکنم، چند مدرک غیر دانشگاهی هم جور کنید و خودتون رو به روز کنید! ( update )
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : honareirani، kavoshgarnet، OverLord، lexington، idn، laili، farzad24، kianoush، eblam، jahanshahloo، arash1986، lorecance، prammainfatte، rashid، final destination
Mar-29-2010، 09:19 PM
ارسال: #4
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
حامد عزیز خیرمقدم و سلامم را بپذیرید

همانطور که دوستان گفتند شما ابتدا سعی کنید گردشی با حوصله در قسمتهای مختلف مهاجرسرا داشته باشید و آنها را مطالعه کنید که به این صورت جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید یافت.

امــّا در پاسخ قسمت دوّم سوالت عرض شود که: شما اگر بتوانید از طریق ویزای کاری وارد آمریکا بشوید که تقریباً سخت است و باید دارای مهارت در زمینه ای باشید که این جور مهارتها در آمریکا یافت نشود و یا کمتر کسی پیدا شود و .....

ابتدا ویزای سه ساله میگیرد و پس از آن میتوانید به مدّت یک سه سال دیگر آن را تمدید کنید، به این معنی که هنوز آن موسسه ی کاری شما به تخصص شما نیاز دارد. امــّا پس از 6 سال یا باید از آمریکا خارج بشوید و یا اینکه موسسه ی محل کارتان با دلیل و مدرک بتواند اداره ی مهاجرت را قانع کند که به حضور دائم شما احتیاج دارد و پس از اینکه ویزای سکونت دائم(گرین کارت) گرفتید؛ جهت سیتزین شیپی(شهروند آمریکایی شدن) اقدام میکنند

البته از همان بدو ورودتان به آمریکا، موسسه ی محل کار میتواند نسبت به درخواست ویزای سکونت دائم شما(گرین کارت) اقدام کند و معمولاً دو تا سه سال طول میکشد تا جواب اداره ی مهاجرت مشخص شود و از بعد از آن 6 تا 8 سال باید توی نوبت ویزای سکونت دائم(گرین کارت) باشید. چونکه تعداد اینگونه ویزاهای سکونت دائم براساس کار، بسیار کم است و متقاضی ها بسیار و باید در نوبت بمانید و البته در این فاصله شما به کارتان همچنان ادامه خواهید داد.

نکته ی آخر اینکه در بعضی موارد میتوانید درخواست ویزای کاری و نیز گرین کارت را از داخل خود ایران اقدام کرد و پس از سرآمدن 6 تا 8 سال انتظار رسیدن نوبت اخذ گرین کارت اقدام کرد که به ندرت میتوان جهت ویزای کاری اقدام کرد و مهم آن است که بتوانید ویزای کاری اولیه را بدست آورید و صد البته قبل از هرچیز کار و موسسه ای که برمبنای آن بتوانید اقدام کنید.

بهرحال یکبار دیگر خیر مقدم عرض میکنم و آرزوی موفقیت روزافزونتان را دارم.
پیروز باشید.........ارادتمند حمید.........بدرود

دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن دربرای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامبه وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : kavoshgarnet، usa.lover، laili، elli، farzad24، honareirani، kianoush، OverLord، eblam، jahanshahloo، lorecance، vosyzoono، wushu kung fu، m0riiii، pefa، rashid، final destination
Mar-30-2010، 03:01 PM
ارسال: #5
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Mar-29-2010 09:19 PM)lexington نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
من يه سوال دارم. مثلا اگر شركتي كه در ايران مشغول بكار هستيم بين المللي باشه و شعبه ايي هم در آمريكا داشته باشه و اين شركت خواستار كاركردن ما در آمريكا باشه . آيا اين هم مدلي از ويزاي كار محسوب مي شه ؟؟ آيا درصد ويزا گرفتن براساس اين پروسه بالاست يا نه ؟؟ ممنون

“Success comes in cans; failure in can'ts
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : lexington، eblam، prammainfatte
Mar-30-2010، 04:43 PM
ارسال: #6
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
سوال من شبیه سوال ایشون هست
اگه یکی از آشناها یا دوستا تو آمریکا شرکت بزنه ، میتونه ما رو دعوت کنه؟؟

تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : lexington، jahanshahloo، eblam، ferInverm، lxyhkzesom
Mar-30-2010، 08:15 PM
ارسال: #7
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
والله دوستان عزیز مطمئن نیستم و فقط آنچه اطلاع دارم را خدمتتان عرض میکنم و لطف کنید باز تحقیق کنید.

از آنجاکه وضعیت اقتصادی و کاری حسابی خراب شد و تعداد بالایی افراد بیکار شدند و از طرف دیگر نیروی کار ارزان از کشورهای هم مرز مثل مکزیک فراوان وجود دارد؛ بسیار دور از ذهن میدانم که حتی اگر شما برای شرکتی بین المللی کار کنید و یا کسی توی آمریکا موسسه و شرکتی داشته باشد بتواند نیروی کار از خارج از آمریکا وارد کند.

من یه مورد سراغ داشتم که حتی وارد آمریکا شدند و اقدام به سرمایه گذاری و خرید یک پمپ بنزین هم نمودند و حتی آخرالامر زن و شوهر از هم به صورت صوری جدا شدند و به عقد دوستان آمریکایی شان بخاطر نشان دادن مدارک ازدواج نمودند و باز مجبور به خروج شدند.
من بسیار بعید میدانم که بجز شغلهایی نادر و کمیاب که در آمریکا وجود ندارد، از جمله همین مدّرس و استاد دانشگاه و مدرّس فارسی و دیگر شغلهایی که افراد ماهر زیادی در آن زمینه وجود ندارد، بتوان در زمینه های دیگر اقدام کرد.

بهرحال باز عرض میکنم تحقیق بیشتر کنید و امیدوارم دیگر دوستان مطلع هم جوابگوی شما باشند....پیروز باشید...ارادتمند حمید

دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن دربرای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامبه وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : kavoshgarnet، usa.lover، elli، honareirani، ParsTrader، kianoush، OverLord، drkamrani1، eblam، jahanshahloo، stooxMods، impepaliene، wushu kung fu
Mar-31-2010، 12:06 AM
ارسال: #8
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
دوستان عزیز بابت راهنمایی هاتون واقعا ممنون

حقیقتش در مورد انتخاب آمریکا ،کانادا ، استرالیا یا جاهای دیگه ، فعلا دارم تحقیق می کنم و همونطور که شما گفتیتد گویا آمریکا رفتن به این شکل من خیلی معنی نمیده به هر حال بازم باید تحقیق کنم، اگر چیزی دستگیرم شد تو همین تاپیک میگذارم.
جاهای دیگه سایت رو هم دیدم انصافا جالب بود و خواندنی. فقط در مورد تاپیک های کانادا و مخصوصا استرالیا خیلی گویای دوستان فعالیت نکردن ...

بازم ممنون و تشکر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : honareirani، kavoshgarnet، OverLord، lexington، drkamrani1، eblam، jahanshahloo، lorecance، ferInverm، lxyhkzesom
Apr-09-2010، 04:22 PM
ارسال: #9
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Mar-30-2010 08:15 PM)lexington نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نامبا سلام

تا انجا که من می دانم اگر کسی اقدام به خرید بیزینس کند می تواند اقدام به ویزای e2 نماید حال چرا دوستانتان مجبور به خروج شدند تعجب می کنم اگر توضیح دهید ممنون می شوم ( شاید کشور انها جزو پیمان تجاری نبوده است البته ایرانیها می توانند از این طریق اقدام نمایند)
و ایا تا کنون کسی را دیده اید از طریق e2 اقدام نماید در این زمینه اگر نمونه ای دیدید ما را هم در جریان بگذارید
با تشکر

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : OverLord، lexington، eblam، lorecance
Apr-23-2010، 01:25 PM
ارسال: #10
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Mar-29-2010 09:19 PM)lexington نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
این 6 تا 8 سال چیز جدیدیه که می شنوم. دوست من (پزشک) با H1 رفت، از همین طریق تبدیل H1 به گرین کارد 2 سال هم نشد که گرین کاردشو گرفت.کیس به کیس فرق می کنه. منم با H1 دارم میرم و به محض این که رسیدم از طریق وکیلم واسه گرین کارد اقدام می کنم، اگر چه واسه IT ها سخت تره ، چون متقاضیش تقریبآ ازهمه بیشتره..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : OverLord، ParsTrader، lexington، eblam، jahanshahloo، lorecance، joy، prammainfatte
Apr-24-2010، 01:38 AM
ارسال: #11
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Apr-23-2010 01:25 PM)paydarh نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
سلام
ویزای H1 برای ایرانیها یک بار ورود است یا چند بار ورود ؟ یعنی می شود هر چند وقت یک بار به ایران برگشت و دوباره به آمریکا رفت یا اینکه هر بار باید دوباره اقدام کرد مانند ویزای دانشجویی ؟
در صورتی که اطلاعاتی در این مورد شما ویا سایر دوستان دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید

با تشکر

آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : lexington، eblam
Apr-25-2010، 08:37 AM
ارسال: #12
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Apr-23-2010 01:25 PM)paydarh نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
بله دوست عزیز حق با شماست. دسته و گروهی که براساس آن ویزا میگیرید در تعیین تعداد سال تا گرفتن گرین کارد بسیار موثر است. البته اصل این مدت تاخیر در گرفتن گرین کارت با این توجیه است که در گروه مورد نظر تعداد بیشتری در نوبت گرفتن گرین کارت هستند و باید سالهای بیشتری در نوبت باشید تا نوبت به شما برسد........البته امروزه نوبتها حداقل یکی دو سال کمتر شده است.

دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن دربرای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامبه وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : eblam، lorecance
Apr-25-2010، 08:50 AM
ارسال: #13
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
(Apr-24-2010 01:38 AM)ashkan58 نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نامتا آنجا که من اطلاع و تجربه دارم فکر نمیکنم کشور مبدا اهمیتی در این زمینه داشته باشد و همه ی دارنده های ویزای کاری باید هنگام خروج از آمریکا فرم «آی 94» خود را که به نوعی مجوز ورود به آمریکاست تحویل گمرک فرودگاه بدهند و جهت گرفتن ویزای ورودی مجدد به آمریکا، باز اقدام نمایند.(گرفتن وقت و مصاحبه و ....)

منتها دو نکته قابل اهمیت است. ویزای کاری معمولاً سه ساله است و شما مثلاً اگر پس از یکسال ماندن اقدام به خروج از آمریکا نمایید؛ میتوانید براساس همان مدارک اولیه ای که ویزای اولتان را گرفته اید جهت گرفتن اجازه ی ورود مجدد( که همان ویزا معنی میشود) جهت باقی مانده ی مدت ویزای اولتان اقدام کنید.

نکته ی دوّم: تضمین نبودن گرفتن ویزا. یعنی هرچند شما حق داشتید که دوسال دیگر هم در آمریکا بدون هیچ مشکلی به همان کاری که براساس آن ویزای ورود و کار گرفته اید بمانید؛ ولی همه چیز در اختیار کنسولگر مصاحبه کننده است که به شما ویزای ورود مجدد جهت دوسال باقی مانده بدهد یا ندهد.

گفتنی است که در همه ی ویزاها و حتی برندگان لاتاری این عبارت «هیچگونه تضمینی جهت دادن ویزا به شما» وجود دارد . در اصل این یک حقی است که ایمیگریشن آمریکا از نظر امنیتی برای خود محفوظ میدارد که هر زمان با مشخص شدن یک مورد امنیتی و یا حتی صلاحدید کنسولگر مصاحبه کننده؛ از دادن ویزا به شما خودداری کند.

باز میگویم تمام این صحبتهایی که عرض شد براساس تجربه ای است که من داشته و دارم و چه بسا در مورد کیسهای مختلف جور دیگری باشد... لذا اصلاً علاقه ندارم که با این کارم با هدف کمک، ارائه ی اطلاعات غلط کرده باشم و خواهش میکنم باز تحقیق بیشتری کنید.
ارادتمند حمید..........پیروز باشید

دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن دربرای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامبه وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : kianoush، kavoshgarnet، ParsTrader، idn، honareirani، Snowman، eblam، jahanshahloo، خشم شب
Apr-30-2010، 11:51 AM
ارسال: #14
RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
یه سوال داشتم با اجازه دوستان
اگر از آشنایانمان کسی شرکتی بزنه ، می تونه من رو دعوت کنه؟من تخصص خاصی ندارم

تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : ParsTrader، lexington، eblam، impepaliene
May-17-2010، 02:23 PM
ارسال: #15
Smile RE: از طریق کار میشه به آمریکا رفت و بعد از مدتی اقامت دائم گرفت؟
سلام دوست عزیز

در حال حاضر از طریق بعضی از وکلا امکان گرفتن ویزای توریستی B1-B2 هست که البته این ویزا برای ایرانیها 12 ماه اعتبار دارد و شما فقط یک بار می توانید وارد خاک آمریکا بشوید . و مدت زمانی که میتوانید در انجا اقامت داشته باشید 180 روز است . این ویزا مخصوص دکترها و معلمین با مدارک تحصیلی معتبر میباشد . اما راههای آسانتر دیگری هم برای سرمایه گذاری معقول برای گذفتن ویزای E1-E2 وجود دارد. لطفا ایمیل کنید تا من راهنمایی کنم .
Smile
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : eblam، jahanshahloo، ali_kuchulu، prammainfatte
ارسال پاسخ 




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS