ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 47 رأی - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
***ویزای ازدواج براي آمریکا***
Mar-25-2008، 03:37 PM (آخرین تغییر در این ارسال: Dec-12-2012 06:03 AM توسط الهه سابق.)
ارسال: #1
***ویزای ازدواج براي آمریکا***
سلام
حالتون خوبه
از شما دوستان میخواهم که راهنمائی کنید
من میخواهم از طریق ویزای ازدواج و یا نامزدی به آمریکا محاجرت کنم
البته من نمیدانم کدام یک از این ویزا ها بهتر است اما بعضیها میگن ویزای ازدواج بهتر است حالا اگر شما راهنمائی کنید بهتر است
خوب با یک دختر آمریکائی هم آشنا شدم
اما مراحل کار را نمیدانم
آیا باید وقتی به ایران آمد باید در همین ایران ازدواج کنم ؟
و آیا باید بعد از اینکه ازدواج کردیم به سفارت آمریکا برویم و یا باید این ازدواج در سقارت آمریکا باشد ؟
و یا باید اون دختر به آمریکا برود و بعد چند ماه بعدش به سفارت آمریکا برویم

خواهش میکنم بگید باید چه کاری بکنم
خیلی ممنون
خداحافظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : 1368، linaa، hassan1052، babak_LosAngeles، majidhassani، daad
Mar-25-2008، 05:21 PM
ارسال: #2
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
شما در هر دو صورت می توانید اقدام کنید.برای ویزای ازدواج همسر شما بایید به ایران بیایید وعقد کنید.بعد از آن همسر شما عقدنامه را به آمریکا می برد و از سازمان مهاجرت برای شما درخواست ویزا می کند.بعد از حدود یکسال شما را برای مصاحبه می خواهند که به سفارت آمریکا در دوبی یا ترکیه ویا پاکستان بروید.ویزای شما اگر مدارکتان کامل باشد ظرف مدت سه الی پنج روز حاضر می شودTongue
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : nimar123، babak_LosAngeles، mohamad1024، naarestan، payam62، melina123، jazirehh، زری وحدتی، neda_coop، RASOULL، fariborz360، daad، Rock، a6l3i، sib 24
Mar-25-2008، 06:29 PM
ارسال: #3
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام
خیلی ممنون از پاسختون
1- حالا بنظر شما و دیگر دوستان ویزای نامزدی بهتر است و یا ویزای ازدواج منظور این است به کدام بهتر ویزای میدهند و اشکلاتش کمتر است ؟
2- پس وقتی در ایران عقد کردیم بعد همان موقع به سفارت آمریکا در دبی یا ترکیه نمیتوانیم مراجعه کنیم درسته ؟ و باید همسرم عقد نامه را به آمریکا ببرد و از آنجا پیگیری کند ؟
3- بعد از یک سال که از من میخواهند برای مصاحبه بروم به سفارت آمریکا آیا سخت میگیرن و یا آسون و چه سوالاتی میپرسن و چه مدارکی میخواهند ؟

و راستی چقدر سفارت آمریکا هزینه میگید چون بعضی ها میگن هزینه ای میگیرد برای مصاحبه کردن
خیلی ممنون
خداحافظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : daad
Apr-17-2008، 05:22 AM
ارسال: #4
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام به همه دوستان
ممنون میشم سوال من رو هم که در همین زمینه هست جواب بدینTongue
اول اینکه من هم یک نفر رو دارم آمریکا که قرار هست با هم ازدواج کنیمSmile
ایشون هنوز citizen نشدند ولی 3 سال هست که آمریکا زندگی میکنه.
ارتباطمون هم کمتر از 2 سال هست ولی شنیدم میتونیم یه جوری این مشکل 2 سال ارتباط رو حل کنیم.
تا الان هم همدیگر رو ندیدیم، یعنی ایران نیامده.
حالا بهترین و سریعترین مسیر به نظر شما چیه ؟
k1 یا k3 ویزا ؟ و اینکه ایشون که گرین کارت دارند و هنوز citizen نیسن مشکلی پیش نمیاد ؟
راستی ایشون نیویورک هستند !
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : asra، payam62، زری وحدتی، daad
Apr-18-2008، 09:49 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Dec-15-2012 04:02 AM توسط الهه سابق.)
ارسال: #5
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام اگر همسر شماستی زن باشد میتوانید درخواست ویزای k1 یا k3 کنید. ویزایk1ویزاینامزدی است و ویزای k3 ویزای ازدواج مباشد که هر دو برای ستی زن می باشد.همسر شما چون گرین کارت دارد باید در ایران یا کشور دیگری با هم ازدواج کنیدو همسر شما فرم 1-130 رادر اداره مهاجرت آمریکا پر کند.وحدود 3 سال طول مکشد.مگر اینکه همسر شما ستی زن شود که آن هم بعد از ستی زنی حدود 1 سال زمان می برد.موفق باشید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : payam62، jazirehh، زری وحدتی، daad، morvarid2191
May-09-2008، 01:59 PM
ارسال: #6
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام

من به تازگي ميروم براي مصاحبه به آنكارا و براي ويزاي نامزدي اقدام كردم وقتي برگشتم اطلاعات كاملي در اختيارتان ميگذارم.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mahshad_farzad، سارین، baranbahari، peyman 93، payam62، زری وحدتی، RASOULL، اولین برف
May-13-2008، 11:22 AM
ارسال: #7
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام
از همه شما دوستان ممنون هستم برای راهنماوی که کردید
ببخشید چند روزی نبودم که پاسخ بدهم
دوستان یک مسله بود که میخواستم اینجا بگم اول فکر میکردم که ویزای ازدواج بهتر است منظورم این بود که چون ازدواج کردیم دیگه نمیتونستن برامون مشکلی ایجاد کنن اما شما میگید خیلی ممکنه تاخیر داشته باشه
هر چند که من میخواهم ویزا را بگیرم حالا اگر یک سال هم طول کشید مشکلی نیست

دوستان چند سوال دارم اگر لطف کنید

1- آیا اگر میخواهم از طریق ویزای نامزی اقدام کنم و همه مدارک مثلا عکس فیلم و دیگز مدارک را داشته باشم ممکنه است باز هم سفارت مشکلی پیش بیاورد و یا نمیتواند میشود کمی راهنمائی کنید ؟

2- اگر میخواهم از طریق ویزای نامزدی اقدام کنم باید اول نامزدم به ایران بیاید و عکس و فیلم و دیگر مدارک را جمع کنیم و بعد نامزدم برود به آمریکا و از آنجا اقدام کند و یا باید خودم اقدام کنم ؟

3- آیا برای روز مصاحبه باید همراه با نامزدم به سفارت برویم و یا فقط باید خودم تنها باشم

اگر این سوالات پاسخ دهید ممنون میشوم

راستی دوست عزیز پارسا10 اگر لطف کنید چون شما خودتون هم تمام این مراحل را رفته اید میتواند کل ماجرا از اول تا حالا را بگید و اگر این لطف را بکنی و بعد از رفتن به سفارت به ایجا بیائی و اطلاعاتی در این مورد بزاری ممنون میشوم و اینشااله موفق باشی

باز هم از همه شما دوستان تشکر میکنم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mrjamal2011@gmail.com، payam62، زری وحدتی
Jun-04-2008، 09:31 PM
ارسال: #8
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام
دوست عزیز پارسا10 جان اینشاالله که برای مصاحبه سفارت موفق شده باشی
خواستم سوال کنم که چطور بود رفتی سفارت
خیلی ممنون
خداحافظ
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Aug-05-2008، 11:47 PM
ارسال: #9
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام به همه عزیزان

دو سوال حیاتی دارم که بسیار ممنون میشم زود جواب بدید:

من به امید خدا بنا هست با نامزدم که گرین کارت آمریکا داره و ایرانی هستند و فعلا مقیم ایران عقد کنیم

حقیقتا قصد هم داریم انشالله تا 1-2 سال آینده برای ادامه تحصیل به آمریکا برویم

در مورد وضعیت تحصیل خودم که پزشک هستم تا حدود زیادی اطلاع دارم و مشخص هست ولی نامزدم در حال تحصیل در مقطع لیسانس مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه پیام نور در ایران و ترم 3 هست

حالا سوالات:
1) برای در خواست گرین کارت برای خودم چطور و چه زمانی اقدام کنم؟(در ضمن فرق گرین کارت نامزدی با ازدواج در چیه؟)

2)آیا همسرم میتونه همین رشته(منظورم لیسانس زبان انگلیسی هست) رو اونجا ادامه بده؟ توصیه شما چیه آیا لیسانسش رو بگیره بهتره یا وسط کار بریم بهتره؟


ممنون میشم از جوابتون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : shiraz mamali
Aug-06-2008، 12:14 AM
ارسال: #10
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
megaholding نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
1- تا اونجا که من میدونم دارنده گرین کارت از داخل آمریکا باید برای ویزای نامزدی اقدام کنه.
ویزای نامزدی سریع تره. دارنده گرین کارت درخواست می کنه، نامزدش (بعد از یه مدتی که تو انتظار موند) میره آمریکا بعد از یه مدت کوتاهی تو آمریکا با هم ازدواج می کنن، گرین کارت مدت دار (2 سال) می گیره، بعد از 2 سال اگه همه چیز خوب پیش رفت گرین کارت دائمی میگیره.
ویزای ازدواج کند تره. اول ازدواج میکنن، مدت طولانی ای (فکر کنم 3 تا 5 سال دقیقاً نمی دونم) در انتظار میمونن، با ویزای اقامت وارد آمریکا میشن و گرین کارت دائم می گیرند.
2- اطلاع دقیق ندارم. اما فکر نکنم مترجمی زبان انگلیسی به درد آمریکایی ها بخوره.

شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : baranbahari، soheila_chem، arezoo bj، payam62، زری وحدتی، a6l3i
Aug-06-2008، 12:47 AM (آخرین تغییر در این ارسال: Aug-06-2008 12:48 AM توسط megaholding.)
ارسال: #11
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
دوست عزیز ایشان از گرین کارت هایی دارن که 5 ساله هستند و نیازی به حضور تو آمریکا به نظر نداره چون ایشان الان 2سال هست ایرانه و گرین کارتش تا سال 2010 اعتبار داره

آیا من میتونم از ویزای نامزدی و یا ازدواج با ایشان استفاده کنم؟ چون هنوز ازدواج نکردیم چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ به نظر ایشان سیتیزن نیست پس کوتاهترین زمانی که میتونم روی اون حساب کنم چقدر است و از چه طریق؟

ممنون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : payam62، زری وحدتی
Aug-06-2008، 10:47 AM
ارسال: #12
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
megaholding نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
تا آنجا که من می دانم داشتن گرین کارتی (منظور کارت پلاستیکی است) که تاریخ اعتباری هم روی آن باشد به معنی این نیست که دارنده بتواند تا هر زمانی که مایل باشد خارج از آمریکا باشد. ایشان اگر بخواهند برای بیش از یک سال در خارج از آمریکا باشند باید reentry permit بگیرند. این اجازه هم حداکثر برای 2 سال صادر می شود. به این نوشته ها توجه کنید:
A lawful permanent resident (LPR) normally may travel outside the
United States and return; however, there are some limitations. A
reentry permit can help prevent two types of problems:
• Your Permanent Resident Card becomes technically invalid for
reentry into the United States if you are absent from the United
States for 1 year or more.
• Your U.S. permanent residence may be considered as
abandoned for absences shorter than 1 year if you take up
residence in another country.
A reentry permit establishes that you did not intend to abandon
status, and it allows you to apply for admission to the United States
after traveling abroad for up to 2 years without having to obtain
a returning resident visa. Reentry permits are normally valid for 2
years from the date of issuance.


برای اطلاعات بیشتر به برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام آدرس رجوع کنید. و پرونده B5- How Do I Get a Reentry Permit را بخوانید.

یادآوری می کنم که خیلی از هم وطنان به این موضوع آگاهی ندارند و بعد از چند سال که در ایران بودند به تصور این که می توانند با گرین کارتشان به آمریکا باز گردند، بلیط گرفته و راهی می شوند اما متاسفانه بسیار دیده شده که در لحظه ورود به آمریکا گرین کارتشان را از دست می دهند. اما مواردی هم هست که افسر مهاجرت مسئله را نادیده گرفته.

اما جواب شما. به نظر من سریع ترین راه همان طور که در پست قبل نوشتم اقدام از طریق ویزای نامزدی هست.

شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : payam62، زری وحدتی
Sep-18-2008، 11:54 AM
ارسال: #13
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام دوستان"من عضو جدیدم و ضمن اینکه دو بار در دبی در مصاحبه رد شدم"تجربیات خوبی بدست آوردم و مدتیه که ازدواج کردم و قسط دارم با دعوت نامه جدید اول سال 2009به آنکارا برای مصاحبه دو نفری برم"من نا پدریم سیتیزن آمریکاست و شرایط مالی من و ایشان خوب است "لطفا"اگه کسی اینجا تجربه یا پیشنهادی داره بگه ممنون میشم"
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : زری وحدتی
Oct-08-2008، 03:17 AM
ارسال: #14
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام عزیزان من سوالی داشتم در باره گرفتن گرین کارت خانم من آمریکا هست و من و پسرم ایران هستیم از مدت گرینکارت خانمم 10 سال می گذره و الان می خواهد گرین کارتش را تمدید کنه ایا من و پسرم که 15 سال داره میتوانیم بریم تونوبت گرین کارت از طریق خانمم و چه مدت طول میکشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : mahshad_farzad، payam62، زری وحدتی
Oct-24-2008، 12:17 AM
ارسال: #15
RE: ویزای نامزدی و ازدواج خواهش میکنم راهنمائی کنید
ويزاي نامزدي خيلي بهتراست و مخصوصا طرف بايد سيتيزن باشد وحتما وكيل در امريكا نامزدتون خيلي بهتراست برايتان بگيرد چون راهنماييهايي كه وكيل ميكنه كارتون زودتر راه ميفته ودر هر صورت بايد نامزدتان را حاقل يكبار ملاقات كرده و عكس وو مداركي كه نشان ميدهد شما همديگر را ملاقات كرده ايد. ويزاي ازدواج خيلي طول ميكشه.وحدود يكسال طول ميكشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : dinadino228، زری وحدتی، melina123
ارسال پاسخ 




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS