ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 12 رأی - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرایط اخذ ویزای دانشجویی
Jan-11-2009، 04:08 PM
ارسال: #1
طریقه گرفتن ویزای دانشجویی
با عرض خسته نباشید واحترام

من می خواهم برای ادامه تحصیل به آمریکا بروم.

در این راه مدرک کاردانی ام را گرفته ام ومی خواهم برای کارشناسی به

آمریکا بروم.

از این رو از دوستان و مدیران وهمه ی صاحب نظران تقاضا دارم

که یک دفتر وکالت معتبر که این کار را انجام دهد و هزینه مقبولی هم

خواستار باشد معرفی کنید.

موفق باشید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : USADream
Jul-19-2009، 01:19 PM
ارسال: #2
visa
salam khaste nabashid man be sefarate amrica dar torkie mail zadam baraye visa va gharare ke bahashun tamas begiram paziresham ro gereftam ettela darin ke che chizayi gharre beporsan? mamnunmisham age javab bedin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : aliakbar_bk
Oct-29-2009، 12:00 AM
ارسال: #3
ویزای تحصیلی برای رشته هنر.....
سلام.من فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی ارشد هستم.معدلم بالای 18و نمره دفاع 20 هستش.میخواستم بدونم چطور میشه ویزای تحصیلی در دانشگاههای آمریکا گرفت؟ترجیحا در آتلانتای جورجیا.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : samoleik2000
Jan-30-2010، 06:28 PM
ارسال: #4
RE: visa
[/align][align=left][align=justify]
(Jul-19-2009 01:19 PM)sol.h نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
تا اونجا که من میدونم برای ویزای تحصیلی این سوالا رو میپرسن
Why do you want to go abroad?
Why have you chosen this university?
Who will sponsor your education?
How will you pay for your stay in US?
Why you want to go to US?
Why don't you study this course at your own country?
Why have you chosen this course?
Who are there in your family?
Who earns in your family?
What do you know about course you've chosen?
What are your hobbies?
Do you intend to work in USA?
What do you know about your university?
What will you do after completion of your studies?
Does anybody from your family stay or study abroad?
How many years do you intend to stay in US?



برای چی میخای بری اونجا؟؟
کسی رو اونجا داری؟
در مورد دانشگاهی که میخوای توش درس بخونی چیزی میدونی؟؟
پول چقدر داری؟؟
میخوای اونجا کار کنی؟؟
میخوای اونجا بمونی؟؟
و از این سوالا
ببین جوابش مهمه که باید صادقانه باشه اونها با هزار تا مثل ماها سر و کار داشتن حسابی همه چی رو بلدن پس صداقت یادت نرهTongue
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : hamed_gh، kavoshgarnet، amir enrique
Apr-07-2010، 08:57 AM
ارسال: #5
RE: visa
(Jan-30-2010 06:28 PM)طلا نوشته است:  برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
با سلام
برادرزاده من يكشنبه مصاحبه داشت و ظرف 2 دقيقه تقاضاي ويزاي دانشجويي‌اش رد شد.آيا مي‌تواند اعتراض بدهد؟ ضمناً اسپانسرش برادرم است كه سيتيزن امريكاست.با تشكر
سوالاتي كه پرسيده بود:
سلام و احوالپرسي؟
نام و نام خانوادگي؟
چرا اين دانشگاه را انتخاب كردي؟
چند تا مسافرت داشتي؟
بدون ديدن حتي يكي ازمدارك مالي گفته كه شما شرايطش را نداري....Sad

ثبت نام : Nov/01/2013
كيس نامبر: 2015ASxxx
دريافت نامه قبولی:
ارسال مدارك:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : lottory، amir enrique
Apr-07-2010، 08:23 PM
ارسال: #6
RE: visa
سلام
والا تا جایی که من ازدوستام اطلاعات دارم شما باید مشابه ویزا توریستی نشون بدین که قصد موندن در آمریکا ندارید و به محض اتمام درستون برمیگردید . یکی از نگرانی های دوستانی که به مصاحبه میرند فامیل های درجه یکی هست که تو آمریکا دارند و به آفیسر این ذهنیت رو میده که شما ممکنه بمونید و برنگردید.واسه همین برادرزاده لیلا خانم اصلا نباید به برادرشون اشاره میکرد .
مهم ترین نکته در ویزای تحصیلی اعتماد به نفس بالا است و فهمودن این که شما خیلی کارتون درسته و صلاحیت دریافت این ویزارو دارین به آفیسر هست
توصیه میکنم به سایت زیر هم حتما مراجعه کنید هرچند که میدونم ازش اطلاع دارین
موفق باشین
http://www.applyabroad.org
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : kavoshgarnet، سمبل
Jul-23-2010، 10:51 AM
ارسال: #7
مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی
سلام بچه‌ها
من قصد دارم برای تحصیل به آمریکا برم. عمه من سالهاست که در آمریکا زندگی میکند (40 سال) و همراه شوهرش هر دو استاد دانشگاه هستند. قرار شده برا من پذیرش بگیره و ظاهرن یک فرم هست اونو بفرسته و تضمین کنه که مخارج تحصیل من رو میده. حالا میخواستم بدونم دقیقن چه مدارکی لازم دارم. سند خونه، حساب بانکی و...، با توجه به اینکه عمه من تضمین لازم رو انجام میده آیا لازمه؟
لطفن اگه کسی اطلاع داره خواهش دارم لیست مواردی که برای گرفتن ویزای دانشجویی لازمه رو اینجا برا ما لیست کنه. بسیار سپاسگزار
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jul-23-2010، 10:53 AM
ارسال: #8
مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی
سلام بچه‌ها
من قصد دارم برای تحصیل به آمریکا برم. عمه من سالهاست که در آمریکا زندگی میکند (40 سال) و همراه شوهرش هر دو استاد دانشگاه هستند. قرار شده برا من پذیرش بگیره و ظاهرن یک فرم هست اونو بفرسته و تضمین کنه که مخارج تحصیل من رو میده. حالا میخواستم بدونم دقیقن چه مدارکی لازم دارم. سند خونه، حساب بانکی و...، با توجه به اینکه عمه من تضمین لازم رو انجام میده آیا لازمه؟
لطفن اگه کسی اطلاع داره خواهش دارم لیست مواردی که برای گرفتن ویزای دانشجویی لازمه رو اینجا برا ما لیست کنه. بسیار سپاسگزار
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Sep-28-2010، 03:56 PM
ارسال: #9
RE: مدارک لازم جهت ویزای دانشجویی
Student Visa Document Checklist
An overview of the documents needed to apply for a student visa in the U.S.

When you’re applying for a visa, it’s important to have all of your paperwork in order. Use this checklist to make sure you have everything you need to begin the visa process.

* Form DS-156* (Nonimmigrant Visa Application Form). This form is available at U.S. embassies and consulates. You can also choose to complete this form online at http://evisaforms.state.gov or print out a copy from http://www.state.gov/m/a/dir/forms/.
* Form DS-158* (Contact Information and Work History for Nonimmigrant Visa Applicant). This form is available at U.S. embassies and consulates. It can also be printed from http://www.state.gov/m/a/dir/forms/.
* Form DS-157* (Supplemental Nonimmigrant Visa Application). This form must be completed by males between the ages of 16 and 45. The form is available at U.S. embassies and consulates and can be printed from http://www.state.gov/m/a/dir/forms/. .
* Passport. Your passport must be valid for at least six months beyond the date you plan to enter the United States to begin your studies.
* Photograph. One photograph (approximately 50 mm square) is required. You can view a list of photo guidelines at http://travel.state.gov/visa/temp/info/info_1287.html.
* Visa processing fee receipt. Each U.S. embassy and consulate (or their Web site) will provide information about the visa application fee and the process for payment.
* SEVIS fee receipt.
* Certificate of Eligibility Form (I-20 or DS-2019). This form is issued by the college or university you plan to attend.
* Proof of financial support. Bring financial documentation that illustrates available funds for at least the first year of study. The amount available to you must match or exceed the cost of attendance listed on your I-20 Form or DS-2019. If you have received scholarships or an assistantship from the college or university you will attend, you will also want to include these documents.
* Additional items. Gather your letter of admission; TOEFL, SAT, GRE, or GMAT scores (if you took the exams); and previous academic results. The consular officer who conducts your visa interview may request these documents.
* * Note: The new DS-160 online visa application will eventually replace these forms. Visit http://travel.state.gov/visa/frvi/forms/forms_1342.html to find out where DS-160 is currently being used.

به این وبسایت ها برو:
http://www.usaeducationguides.com/guidan...uments.jsp
http://www.usastudentvisa.org/

[IMG]برای مشاهده باید عضو سایت باشید[/IMG] لینک ثبت نام
There comes a time when the diseased and the weak must be sacrificed in order to save the herd
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Dec-22-2010، 08:35 PM
ارسال: #10
زمان اقدام برای ویزای دانشجویی
سلام
چند تا سؤال داشتم:
1. آیا fbi check شامل ویزای دانشجویی هم میشه؟ اگه میشه چقدر طول میکشه؟
2. اگه زمان شروع کلاس‌ها نزدیک باشه با توجه به اینکه در فزم I-20 این زمان نوشته میشه، امکان داره در زمان صدور ویزا تاثیرگذار باشه؟
مرسی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Dec-22-2010، 10:51 PM
ارسال: #11
ویزا
سلام . در باره ی گرفتن ویزا در دوره ی فوق لیسانس (الکترونیک)در آمریکا اگه کسی اطلاعاتی داره لطغاً راهنمایی کنه.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Dec-23-2010، 12:04 PM
ارسال: #12
RE: زمان اقدام برای ویزای دانشجویی
سلام دوست عزیز
1- بله ویزا دانشجویی هم کلیرنس داره. معمولا زمانش کمتر از ویزا مهاجرتی است.
2-اونها خودشون میدونند شما باید به کلاسهاتون برسید.اکثرا بچه هادر کمتر از یک ماه کلیر میشند .
در بدترین حالت اگر کلیرنس به موقع نرسه میشه یک ترم defer کرد و از ترم بعد سر کلاس رفت.
موفق باشید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : sheri333، Sahar-Germany
Jan-05-2011، 10:28 PM
ارسال: #13
گرفتن وقت مصاحبه
آقا کسی سر از این وقت مصاحبه درمیاره؟! اینجوری اگه باشه که ما تا ابد نمیتونیم وقت بگیریم. فالمثال واسه آنکارا میگن اولین دوشنبه یک ماه قبل فلان ساعت زنگ بزنید و تا یک ساعت وقت دارید! من و دوستم این دوشنبه تمام یک ساعت را زنگ زدیم و کلا اشغال بود بعدش هم گفتن آقا وقتا پر شده! چیکار باید کرد؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Jan-30-2011، 11:40 AM
ارسال: #14
RE: گرفتن وقت مصاحبه
سلام من غزاله هستم
من همسرم می خواد ثبت نام کنه برای وقت مصاحبه فقط نمی دونیم فرم ds-160 از کجا باید پر کنیم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
Feb-01-2011، 06:16 PM
ارسال: #15
RE: گرفتن وقت مصاحبه
غزاله جان
برای گرفتن وقت مصاحبه در ترکیه که بصورت تلفنی هست نیاز به فرم ds-160 نیست. فقط کردیت کارت و شماره پاسپورت لازمه. ولی برا دوبی که اینترنتی هست باید فرم پر کنی که در سایت کنسولگری آمریکا در دوبی موجوده. این لینک:
https://ceac.state.gov/genniv/
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : aminghshiraz
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه بدون داشتن تافل پذیرش و ویزای دانشجویی بگیریم؟ amirf_jesus 51 23,721 Jun-26-2014 07:48 AM
آخرین ارسال: شهلا 1346
  آمار قبولی مصاحبه ویزای دانشجویی sheri333 27 14,958 May-11-2014 04:46 PM
آخرین ارسال: Jirjing
  کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی erfanslash 0 1,133 Aug-13-2013 04:55 PM
آخرین ارسال: erfanslash



کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان
ارتباط با مامهاجر سرابازگشت به بالابازگشت به محتواآرشیوپیوند RSS